just nu händer detta

är uppe i fjällena och åker skidor. blir psyket den 9e. senaste veckorna har varit hämska , gråtigt ,skurit en massa , kräkts hela tiden , gråtit mer , kräkts mer , skurit mer , blivigt sjukskriven från skolan , träffat min kontaktperson på ungdomsenheten ,hon tror jag är manodeppresiv och schitzofren ,,, pratat med min behandlingsassistent  , nästan blivit inlagd akut på psyk, varit massa yr , inte gjort något produktivt , gråtigt över min vikt ,skärt mig mera , spytt mera ,haft tandvärk konstant ,  hatat mig själv för att jag inte kan göra nått rätt , inte postat brevet jag tänkt att posta i flera veckor (förlåt sötfelicia <3 det kommer jag lovar <3 och det kommer vara extra fint <3  ) och ja , jag vill dö . funderade på att hänga mig själv i ladan , snaran är färdig knuten och upphängd. ska få en ny kontaktperson i småland , och ska diagnostiseras igen , kan inte sova utan röka , jag är psykiskt beroende och jag är otrevlig och sur hela tiden , min mormor är sjuk igen och ramlade nedför trappen i torsdags  , min morfar har anorexia , min mamma ljuger och berättar inget för mig , min morbror är schitzofren , jag har anlag ...jag har fått reda på varför jag är så känslig när det kommer till mina fötter och ben mm , har extremt ytliga nerver i nedre delen av ryggen vilket gör att jag är extremt känslig om ben ,fötter,ja allt som sitter nedanför midjan , och ja ,  vad mer finns det att tillägga.jag vill dö. typ nu.

lördagar är sällan såhär korta

efter en underbar dag med bästa vännen sitter jag i min säng och funderar på om livet är något värt. jag kan varken se eller känna att folk gillar mig längre , jag kan inte konsentrera mig på nått , vi åt sushi idag , delade på en portion , det är lagom.
när vi tagit bussen hem så cyklade jag en extra runda på stan , eftersom de 5 kilometerna hem inte är tillräckligt. men nu är jag nöjd.
jag längtar efter killen och hans kramar , att ligga i hans armar och vara älskad.
är så trött på att hela tiden tänka på mat. funderar på om jag ska ta å lensa kylskåpet och umgås lite med mia , men det är nog en dålig ide . jag måste skärpa till mig om jag ska nå mitt mål tills maj !
btw , jag klev upp kl 4a idag xD